dilluns, 24 de gener del 2011

Una de braves... diferents

Mmmmm!!! com m'agraden les braves (aquí segur que discutiriem si les del Tomàs... ho deixarem per un altre dia, encara que les del Tomàs guanyen pel golejada a les del 3 estrelles de Madrid!!!).
Jo n'he fet unes de ben diferents, amb moniato. Ara us ho explico:
Primer hem de fer els moniatos al forn com quan fem la castanyada, agafem tota la polpa i quan estigui freda, la posem en porcions petites en un motllo per fer glaçons i cap al congelador (fins aquí molt fàcil!!!). Un cop passades 24 hores, les desmotllem tal que així...
 per que ens quedin uns cubets de moniato amb la forma que vulgueu (dependrà és clar del motlle on els poseu...)
Una vegada desmotllats, els rebossem amb farina, ou i pa ratllat ben finet...
i les posem a fregir amb l'oli ben calent (sinó, el rebossat es desenganxarà del moniato!!)...
Quan estiguin ben doradetes per fora, les retirem i les punxem amb un escuradents (no utilitzat!!!) per veure si s'ha descongelat del tot (normalment, quan el rebossat està doradet, si les peces no son molt grans, es descongelen ràpidament). i ja podem montar el plat. Jo aquí he fet una salsa picantona (per allò de les braves...) a base de maionesa, tomàquet, una mica de pimentó vermell fumat i una mica de guindilla (tot plegat combina prou be amb el dolcet del moniato).
I aquí teniu el resultat final...

Amb una mica de pesto també queden molt bones (serà per salses!!!).
Apa a disfrutar!!!

2 comentaris:

  1. Ah! Però a facebook està la versió animada!! I com és aquesta discriminació de mitjans?!? XD

    ResponElimina
  2. starbase era per si tornava la censura!!!!!

    ResponElimina