Son sardines marinades amb pera i reducció de vi de misa (amén!!)
Una combinació curiosa on es barregen àcids (el marinat de les sardines), dolços (la pera i la reducció) i la textura suau de les sardines amb el cruixent de les peres (que no han de ser molt madures). També podem fer una variant fent bullir els rectangles de pera amb el vi, una pell de llimona, una branca de canyella i sucre (com si féssim peres al vi) i així aportarem nous aromes i una textura més suau a les peres.
A mi m'agrada la pera bullideta lleugerament, encara que perdi el cruixent. Ara que el vi de missa no se que és ni on es compra... fill d'anarquista com sóc :D
ResponEliminajajajaj, el pots comprar a qualsevol bodega (és com un moscatell), el venen a granel
ResponEliminaMmmm!! la combinació de sabors ha de ser deliciosa!
ResponEliminaA mi me encanta pero con la pera pasada por la plancha... Y lo mismo pero con sandía o melón. Esos sabores me pierden, mmmmmmm
ResponElimina