Avui és un gran dia 1º perquè els bessons fan 7 anys!! també és el 1º dia que surto al carrer una estoneta, i per últim... be ja veureu les fotos.
Què passa quan a un que li agrada la cuina i fa molts dies que no surt de casa li obren la porta...? directe al mercat!!! i evidentment "me se ha ido la olla..." .Tot passejant a poc a poc (com mana el metge) hem arribat al mercat de l'Abaceria de Gràcia i en un atac de compra compulsiva la cosa a acabat en això:
imprescindible per començar a cuinar, preparar-se un Yzaguirre reserva!!!
les gambetes...
les escopinyes...
sofregint els bolets...
i tirem l'arròs!!
ep!! ja que tenim Yzaguirre li fotem una miqueta (a l'arròs i al gotet...)
i s'hi sumen les escopinyes...
ben mulladet amb un fumet de c..ll.ns
començant a fer xup xup...
a l'última cocció s'hi afegeixen les gambetes!!
una mica d'all i julivert...
i ara si!!! pedazo d'arròs amb bolets, escopinyes i gambes!!!
Tot això gràcies al meu cunyat l'Àlex (un dels millors cuiners que conec) que ha estat tota l'estona a la cuina amb mi (mentre jo omplia els Yzaguirres... i pesava l'arròs...) com quan estàvem a l'Ot (ell era el cap de cuina i després el meu cunyat).
Tot plegat per a 6 persones, regat amb un bon vi del Priorat (n'he vegut tant que no recordo el nom...) uns bons aperitius i per finalitzar una bona sobre taula on no han faltat les mostres d'estima cap als controladors aeris.
Fantàstica manera de celebrar els 7 anyets del bessons i alguna cosa més....
felicitats Iu i Blai (si, si, però l'arròs se l'han fotut els grans...)
SI, SI. UN HURRA PER L'ÀLEX QUE S'HA CURRAT EL DINAR. UN HURRA PELS BESSONS (IU I BLAI)PEL SEU ANIVERSARI I UN HURRA PER L'ORIOL PERQUÈ SI, PERQUÈ SI, PERQUÈ SI!!!!. I UN HURRA PER LA RESTA DE GENT QUE ENS HA ACOMPANYAT (ANNA, MONTSE, CISCU, OTTO I ADA)
ResponEliminaRecollons!! Quin Festival!! Felicitats als besons i a tota la family per compartir aquests moments entre vosaltres i una mica per als que mirem per la finestra digital :D
ResponElimina