Poc a poc anem avançant, més a cop de foto que d'una altra cosa. És més difícil del què em pensava anar recopilant records, però bé podem començar per la nit de la castanyada de l'any 1996 quan en Flip, en Cristóbal i l'Oriol, una hora abans d'obrir per 1ª vegada les portes de l'Ot, encara estaven posant bombetes a les làmpades i si no recordo malament, intentant penjar el cartell de l'entrada i tot això combinat amb que teníem la sala plena (reconec que com que era el 1º dia hi havia més família i amics que altra cosa) i mentre en Cristóbal muntava la sala, en Flip i l'Oriol intentaven acabar la misse en place de tot el que havíem de servir aquella nit. Va ser una estrena apoteòsica, d'aquelles que no oblides mai (suposo que com totes les primeres vegades...).
Bé, us deixo algunes fotos més d'alguns plats que em porten bons records i si els voleu provar de fer, doncs ja sabeu només cal posar fil a l'agulla, si una cosa caracteritzava a l'Ot és que la cuina que feiem es podia fer a casa sense cap problema, potser només calia adaptar una mica la recepta a la tecnologia que teniem a casa i prou.
escuma de garotes de mar amb verduretes saltades
bacallà cuit amb oli d'all a 60º i pebrots comfitats amb espàrregs
sopeta de taronja, granitzat de gerds i mil fulls de mató i llavors de rosella
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada